Crestron Flex UC-B30-T - Voor Microsoft Teams Rooms - Kit voor videoconferenties

€ 3.499,00
Incl. BTW

Crestron Flex UC-B30-T - Voor Microsoft Teams Rooms - Kit voor videoconferenties (soundbar, touchscreen console, mini-pc) - Gecertificeerd voor Microsoft Teams - Zwart.

Aantal

De UC-B30-T Crestron Flex is een compact tafelmodel videoconferentiesysteem, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimtes met Microsoft Teams Rooms software. Het systeem ondersteunt één of twee videodisplays (niet inbegrepen) en bevat een 10,1 inch touchscreen, een slimme soundbar met ingebouwde camera, een UC-beugel, PoE-injector en alle benodigde kabels.

Naadloze Microsoft Teams Rooms Ervaring Met de UC-B30-T ervaart u de volledige Microsoft Teams Rooms-functionaliteit in elke vergaderruimte, perfect voor zowel grote bedrijven als MKB's.

Intuïtieve Gebruikersinterface Het 10,1 inch touchscreen (TS‑1070) biedt superieure bediening voor vergaderruimtes en huddle spaces. Het scherm kan optioneel worden geïntegreerd met de besturing van verlichting, gordijnen en klimaatregeling.

Eenvoudige Installatie De UC-beugel bevat alle componenten op een vooraf gemonteerde beugel, wat de installatie sterk vereenvoudigt. De beugel kan aan de muur of achter een display worden gemonteerd. De directe aansluitmethode zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie.

HD Videoconferencing en Uitstekende Audio De ingebouwde soundbar en camera leveren kristalhelder geluid en HD 1080p videobeelden met een ultra brede kijkhoek van 150°. De geavanceerde microfoon en luidsprekers zorgen voor optimale communicatie.

Integratie met Crestron Control Systemen De UC-B30-T kan naadloos worden geïntegreerd met Crestron besturingssystemen, waardoor u volledige controle krijgt over verlichting, AV, klimaat en andere voorzieningen in de ruimte.

Enterprise-Grade Beveiliging en Beheer Crestron Flex biedt een enterprise-grade beveiliging en is ontworpen voor eenvoudige implementatie op grote schaal. Beheer en provisioning kunnen eenvoudig worden uitgevoerd via de XiO Cloud service, een IoT-gebaseerde oplossing voor het beheren van duizenden apparaten.

Premium Ondersteuning Met Crestron Flex Care krijgt u toegang tot 24/7 technische ondersteuning, een verlengde garantie van vijf jaar en snelle vervangingsservices.

De UC-B30-T is een complete, gebruiksvriendelijke oplossing voor professionele videoconferenties in elke kleine vergaderruimte, met de flexibiliteit om eenvoudig te integreren met bestaande systemen en netwerken.

UC-B30-T
EAN: 8592978353773