HP Z5000 Bluetooth Muis

€ 35,00
Incl. BTW

De HP Z5000 Wireless Mouse is een slanke en betrouwbare Bluetooth®-muis, perfect voor budgetcomputers. Dankzij de draadloze connectiviteit behoud je je USB-poorten vrij, omdat een dongel niet nodig is. Compatibel met Windows, Mac, Chrome en Android, biedt deze ambidextrische muis comfort en gebruiksgemak voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Geen software-installatie vereist; gewoon aansluiten en direct gebruiken. Met zijn compacte design past de Z5000 perfect bij moderne laptops en tablets. Een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, veelzijdige muis!

Aantal

De HP Z5000 Wireless Mouse in het stijlvol wit is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare computermuis. Deze muis is ontworpen met veelzijdigheid en gemak in gedachten, waardoor het een ideale accessoire is voor budgetcomputers. Dankzij Bluetooth®-technologie biedt de Z5000 een naadloze draadloze ervaring, zonder dat je een USB-poort hoeft op te offeren voor een dongel.

Kenmerken van de HP Z5000:

  • Bluetooth®-connectiviteit: Werkt met de meest gangbare besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, Chrome en Android.
  • Ambidextrisch design: Geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik.
  • Eenvoud en comfort: Dankzij het compacte formaat past deze muis perfect bij de slanke vormgeving van moderne laptops en tablets, zonder in te boeten op comfort.
  • Geen software-installatie nodig: Sluit eenvoudig aan en begin direct met gebruiken. Ideaal voor gebruikers die niet gewend zijn aan touch-scroll of geavanceerde bewegingen.

Met de HP Z5000 optimaliseer je jouw werkplek door je USB-poorten vrij te houden en geniet je van een gebruiksvriendelijke ervaring voor een vriendelijke prijs. Een slimme keuze voor elke budgetbewuste computergebruiker!

E5C13AA#ABB
EAN: 0887758646267