HP 950 - 4K Pro Webcam - Zilver

€ 74,99
Incl. BTW

De HP 950 4K Webcam biedt kristalheldere video met een keuze tussen 4K UHD of 1080p, ideaal voor streamers en professionals. Met een brede kijkhoek van 103º en AI-gezichtsframing blijft de focus altijd op jou. De automatische lichtcorrectie en autofocus zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden scherp en goed belicht in beeld bent. Bevestig de webcam eenvoudig op een monitor, laptop of tripod, en gebruik het geïntegreerde privacy-schuifje voor extra gemoedsrust. Compatibel met Zoom, Teams, Twitch en meer, is deze webcam jouw perfecte partner voor elke stream of videovergadering.

Aantal

HP 950 4K Webcam – Altijd op je best in elke stream

De HP 950 4K Webcam is dé ideale webcam voor streamers en professionals die er altijd goed uit willen zien, ongeacht de hoek of het licht. Met een keuze tussen 4K UHD of 1080p resolutie en een brede kijkhoek van 103º, kun je niet alleen jezelf, maar ook meer van je omgeving in beeld brengen. Dankzij de AI-gezichtsframing blijft de focus altijd op jou, zelfs als je beweegt.

Altijd scherp en goed belicht De automatische lichtcorrectie en autofocus zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden helder in beeld komt. Met het geïntegreerde HP Webcam Control Center kun je de beeldinstellingen en filters eenvoudig aanpassen naar wens.

Flexibele montage De webcam is eenvoudig te bevestigen op een monitor, laptop of tripod en kan 360º draaien voor maximale flexibiliteit. Of je nu je werkruimte wilt laten zien of documenten wilt delen via de Keystone Correction, deze webcam past zich aan elke situatie aan.

Privacy gewaarborgd Met het ingebouwde privacy-schuifje hoef je je geen zorgen te maken dat iemand ongevraagd meekijkt. De HP 950 4K Webcam is compatibel met alle grote platforms zoals Zoom, Teams, Twitch en YouTube Live.

Technische specificaties:

  • Resolutie: 4K UHD 30fps, 1080p Full HD 60fps, 720p HD 60fps
  • Kijkhoek: 102,7 graden
  • AI-gezichtsframing, autofocus en automatische lichtcorrectie
  • Microfoon en ingebouwd privacy-schuifje
  • USB Type-A aansluiting
  • Compatibel met Windows, macOS en Chrome OS

Met de HP 950 4K Webcam ben je klaar om professioneel en vol vertrouwen voor de camera te verschijnen, waar je ook bent.

4C9Q2AA#ABB
EAN: 0196068595685