HP 455 programmeerbaar draadloos toetsenbord - 4R177AA

€ 39,99
Incl. BTW

Het HP Draadloos Toetsenbord biedt comfort, stijl en duurzaamheid in één. Met verstelbare pootjes, gestroomlijnde toetsen en een aanslagdiepte van 2,0 mm typ je nauwkeurig en comfortabel, zelfs tijdens lange werkdagen. Personaliseer meer dan 20 toetsen via het HP Accessory Center voor sneller en efficiënter werken. Met een batterijduur van meer dan 20 maanden hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen. Het toetsenbord is gemaakt van meer dan 60% gerecycled plastic, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Comfort, efficiëntie en milieubewustzijn in één stijlvol ontwerp.

Aantal

HP Draadloos Toetsenbord – Comfort, Stijl en Duurzaamheid in Één

Met het HP Draadloos Toetsenbord krijg je alles wat je zoekt: comfort, productiviteit, betrouwbaarheid en stijl. Dankzij de mogelijkheid om meer dan 20 toetsen te personaliseren via het HP Accessory Center werk je slimmer en sneller in je favoriete apps. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam verkregen materialen, met meer dan 60% gerecycled plastic, en is bovendien eenvoudig schoon en hygiënisch te houden.

Ergonomisch en comfortabel: De verstelbare pootjes (tot 6 graden) en gestroomlijnde toetsen met een aanslagdiepte van 2,0 mm zorgen voor comfort tijdens lange werkdagen.

Lange batterijduur: Met een batterijlevensduur van meer dan 20 maanden hoef je je geen zorgen te maken over vaak vervangen.

Duurzaam design: Dit toetsenbord draagt bij aan een betere wereld dankzij het gebruik van gerecycled materiaal en HP’s toewijding aan duurzaamheid.

Werk comfortabel, efficiënt en milieubewust met het HP Draadloos Toetsenbord.

4R177AA
EAN: 0196188160435