Zebra TC5X Charging Cradle/Base

€ 179,99
Incl. BTW

Zebra TC51 Oplader - Zwart

De Zebra CRD-TC51-1SCU-01 oplader is een betrouwbare en efficiënte oplaadoplossing voor uw Zebra TC51-apparaat. Deze binnenlader werkt op een USB-stroombron, waardoor hij eenvoudig te gebruiken is in diverse zakelijke omgevingen. Dankzij het compacte ontwerp en de professionele zwarte afwerking past hij perfect in elk interieur. Geschikt voor verschillende Zebra-apparaten, waaronder de TC51-serie. Kies voor snelle en veilige oplaadmogelijkheden met deze hoogwaardige Zebra oplader.

Aantal

Zebra TC51 Oplader - Zwart

De Zebra TC51 Oplader (model CRD-TC51-1SCU-01) biedt een snelle en efficiënte oplaadoplossing voor uw Zebra TC51-apparaat. Deze lader is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis en maakt gebruik van een USB-stroombron voor optimale compatibiliteit en flexibiliteit. Dankzij het compacte en duurzame ontwerp is deze oplader ideaal voor professioneel gebruik in uiteenlopende omgevingen, zoals magazijnen, kantoren en retailomgevingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Type oplader: Binnen
  • Type stroombron: USB
  • Compatibiliteit: Geschikt voor diverse Zebra-apparaten (TC51-serie en andere)
  • Kleur: Zwart

Met deze Zebra TC51 Oplader bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplaadoplossing, perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. De zwartgekleurde behuizing biedt een professionele uitstraling en past naadloos in elke omgeving. Ideaal voor wie op zoek is naar een robuuste en veelzijdige lader voor Zebra-apparatuur.

CRD-TC51-1SCU-01
EAN: 5711783254911