Solar tuinlamp - met bewegingssensor - LED - steker

€ 14,50
Incl. BTW

Verlicht je tuinpad of oprit eenvoudig met deze solar tuinlamp van Grundig. De lamp werkt op zonne-energie en is uitgerust met een bewegingssensor, waardoor hij automatisch inschakelt bij beweging. Met een IP44-classificatie is hij spatwaterdicht en geschikt voor buitengebruik. Bij een volle batterij brandt hij 6 tot 8 uur met een lichtopbrengst van 5 tot 6 Lumen. Deze prikspot heeft een moderne uitstraling dankzij de roestvrijstalen behuizing en glazen kap. Het is een duurzame en stijlvolle oplossing voor buitenverlichting zonder gedoe met bedrading en energiekosten. Perfect voor een veilige en sfeervolle tuin!

Aantal

Met deze moderne solar tuinlamp van Grundig verlicht je eenvoudig je tuinpad of oprit. De lamp is uitgerust met een handige bewegingssensor, waardoor je nooit meer handmatig het licht aan of uit hoeft te zetten. Zodra er beweging in de buurt is, schakelt de lamp automatisch in, wat zorgt voor extra veiligheid en gemak.

Dankzij de IP44-classificatie is de lamp spatwaterdicht, ideaal voor gebruik buitenshuis. Hij werkt volledig op zonne-energie, waardoor je geen bedrading nodig hebt en je energiekosten bespaart. Bij een volle batterij brandt de lamp tussen de 6 en 8 uur met een lichtopbrengst van 5 tot 6 Lumen, perfect om subtiel licht te creëren in je tuin.

Naast zijn functionaliteit is deze prikspot ook een stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte. De roestvrijstalen behuizing en glazen kap geven de lamp een moderne uitstraling die in elke tuin past.

Belangrijkste specificaties:

  • Aantal lichtpunten: 2
  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Stijl: Modern
  • Inclusief lichtbron: Ja (LED)
  • Voedingstype: Zonne-energie
  • Bewegingssensor: Ja
  • Waterdichtheid: IP44 (spatwaterdicht)

Met deze duurzame en stijlvolle Grundig solar tuinlamp geniet je van sfeervolle verlichting, zonder gedoe en met minimale energiekosten. Perfect voor een moderne tuin!

EAN: 8711252067179